ÈXIT ROTUND DEL 10è MERCAT SOLIDARI

El mercat, va tancar les seves portes el passat 26 de maig al migdia amb gran èxit de participació per part dels badalonins i badalonines. La gran oferta de productes sumat a la forta afluència de compradors i visitants, ha fet que s’hagin obtingut molt bons resultats. Tots els productes han estat donats per empreses i establiments comercials sensibles a les necessitats d’aquest col.lectiu en risc d’exclussió social.

El nou emplaçament del local situat a la plaça Pompeu Fabra, al costat del metro del carrer de la Creu, ha ajudat a un major trànsit de públic i a un significatiu augment de les vendes en vers l’edició anterior. Tot i que s’esperava una major recaptació, en aquest desè aniversari s’han superat totes les expectatives previstes. El local, cedit per l’Ajuntament de Badalona i patrocinat per l’empresa Engestur, de 300 metres quadratsben plens de tota classe de productes, ha estat clau per obtenir aquests bons resultats.

Més de dues-centes empreses han participat amb la donació dels seus productes, compartint l’objectiu solidari d’aquesta iniciativa: obtenir els recursos necessaris per mantenir els projectes i serveis que la Fundació SIQUE! té en marxa, i d’aquesta manera convertir en realitats els somnis de les persones amb diferent capacitat intel.lectual.

Podeu veure més fotografies de l’acte aquí: 

Posted in:

Deja una respuesta