Inici de nous tallers per la temporada 2010-2011 a SIQUE!

A SIQUE! ha començat el nou curs ple d’activitats i tallers. El ventall de serveis que ofereix està ple de novetats per agafar amb empenta i ganes la tardor que ja tenim aquí.

A SIQUE! es continua practicant l’esport, bàsquet, futbol i petanca, base fonamental per treballar aspectes socials, l’autoestima, l’equilibri físic i emocional, i el treball en equip. Seguim desenvolupant les habilitats personals en els cursos de lecto-escriptura i comunicació, informàtica, música i cuina, per poder obtenir més autonomia i qualitat de vida. I fomentem les relacions personals i el desenvolupament de les capacitats en el lleure, ajudant a organitzar activitats en el temps d’esbarjo, des d’estades de cap de setmana fins a vacances d’estiu, passant per visites `lúdiques i culturals, sempre pensant en el fet de que els nois i noies gaudeixin, aprenguin i es diverteixin.

Com a novetat introduim un nou taller: BIODANSA. La biodansa és un sistema de desenvolupament humà que promou una nova manera de comunicació entre les persones a través del moviment per potenciar l’afectivitat, l’instint, la vitalitat, la creativitat i l’expressió. Aquest nou taller s’impartirà a SAMSARA, centre col.laborador de SIQUE!, on també hi podeu trobar diferents activitats dedicades al creixement personal. SAMSARA està ubicat al mateix Carrer on està la Fundació, Sant Isidre 82 de Badalona.

Hi ha diversió assegurada i moltes ganes de passar bones estones en companyia. T’hi apuntes??

Posted in:

Deja una respuesta