SIQUE! PROJECTA LA CREACIÓ D’UNA RESIDÈNCIA A BADALONA

Fruit de somnis, lluita i perseverança, SIQUE! finalment podrà fer realitat el seu propòsit. La Fundació de Badalona, de la ma de l’ssociació Assa de Sant Adrià de Besòs, presenten el projecte que des de ja fa un temps estan treballant:

La construcció d’una Llar Residència per a persones amb Diferent Capacitat Intel.lectual a Badalona
L’edifici, situat a la Plaça Assemblea de Catalunya número 5, enfront de l’edifici municipal del Viver, consta de tres plantes, les quals quedaran repartides entre les dues entitas. A la primera planta serà l’Associació Assa qui gestionarà les sis places de les que disposarà. La segona i tercera planta, es distribuiran en dotze places i dues de respir per a les famílies, les quals en serà SIQUE! el responsable.
Amb la construcció d’aquesta Llar Residència, es pretén cobrir en la seva mesura, la demanda urgent de persones amb Diferent Capacitat Intel.lectual que van fer la seva sol.licitud de Residència al CAD de Badalona.
La creació de llocs de treball que es generarà, és un punt fort a tenir en compte en temps de crisi com els que actualment estem vivint, i el cost econòmic de la inversió és relativament baix en relació a les places que s’ofereixen.
La gran novetat és el fet de que dues entitats del Tercer Sector creen aliança i cooperen en un mateix objectiu. SIQUE! i Assa han presentat el projecte d’habitatge a la Generalitat de Catalunya sol.licitant el 50% de les obres. Per a la resta compten i demanen ajut, col.laboració i solidaritat de l’Ajuntament de Badalona, la Generalitat de Catalunya, entitats, empreses i particulars que així ho desitgin.

En aquest projecte, carregat d’il.lusions, emocions, alegria i optimisme, s’afegeixen la tranquil.litat i descans que els pares i mares es mereixen per als seus fills i filles.

Veure noticia publicada:

http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/393596-dues-entitats-suneixen-per-fer-una-residencia-a-badalona.html
http://www.badanotis.com/noticia.php?n=2078

Posted in:

Deja un comentario