Visitem el Museu de Cera de Barcelona

CAT/

Senzillament genial. Una activitat impactant que no ens va deixar indiferents. El Museu de Cera de Barcelona, al que han afegit el cognom “del segle XXI”, compta amb més de 150 figures repartides en 28 nous escenaris que van fer les delícies del nostre grup.
Sorprèn el realisme de les figures i la seva posada en escena, amb personatges històrics i també d’altres de molt actuals, com Messi o bona part dels personatges de la famosa sèrie de televisió “La casa de papel”.
Ens vàrem divertir fotografiant-nos amb molts d’aquests personatges, encara que alguna vegada ens portem algun ensurt amb figures tretes d’històries o de pel·lícules de terror.
Ens va agradar molt fer aquesta visita. Sens dubte, una activitat que recomanem.

ESP/

Sencillamente genial. Una actividad impactante que no nos dejó indiferentes. El Museo de Cera de Barcelona, apellidado del siglo XXI, cuenta con más de 150 figuras repartidas en 28 nuevos escenarios que hicieron las delicias de nuestro grupo.
Sorprende el realismo de las figuras y su puesta en escena, con personajes históricos y también otros muy actuales, como Messi o buena parte de los personajes de la famosa serie de televisión “La casa de papel”.
Nos divertimos fotografiándonos junto a muchos de estos personajes, aunque en alguna ocasión nos llevamos algún que otro susto con figuras sacadas de historias o películas de terror.
Nos gustó mucho realizar esta visita. Sin duda, una actividad que recomendamos.

Posted in:

Deja una respuesta