6è MERCAT SOLIDARI PER LA DISCAPACITAT

La Fundació Privada Coinre per les persones amb diferent capacitat intel·lectual endega una nova edició del seu tradicional Mercat Solidari, que se celebrarà en el transcurs de les festes de la nostra ciutat, del 25 d’abril al 17 de maig. El Mercat Solidari te el doble objectiu d’obtenir els recursos necessaris per seguir desenvolupant els seus projectes i serveis, i de convertir molts somnis en realitats.
Durant els dies de Mercat Solidari, els visitants podran adquirir els articles facilitats per les empreses i els comerços col·laboradors. Es per aquest motiu que la fundació convida a totes les empreses i comerços de
Badalona a estar presents en aquest esdeveniment solidari contribuint amb la donació dels seus productes.
Els fons recollits amb la venda d’aquests articles i productes seran destinats per la Fundació Coinre a projectes i actuacions directes de formació, habitatge, ocupació, oci, esport i teràpies per les persones amb diferent capacitat intel·lectual.
Amb la valuosa i imprescindible col·laboració de tots, empreses, comerços i visitants, el Mercat Solidari espera dibuixar molts somriures. De fet, una de les novetats d’enguany es convidar a tots els visitats a deixar el seu somriure al “Mur dels somriures solidaris”.

Posted in:

Deja una respuesta