La Fundació SIQUE! reb una ajuda de La Caixa pel seu projecte de suport a l’Autonomia Personal

Coincidint amb la celebració del centenari de la presència de La Caixa a la ciutat de Badalona, el dimecres 21 de Juliol es va celebrar l’acte d’entrega de les ajudes econòmiques que l’entitat destina a les iniciatives relacionades amb la inclusió de les persones amb diferent capacitat, lluita contra la pobresa i habitatges. a l’acte van assistir els representants de les vuit entitats seleccionades per rebre un total de 138.000 euros entre totes.

L’Obra Social “La Caixa” ha destinat 10.800 euros a la Fundació SIQUE! pel programa de suport a l’autonomia personal. En aquest projecte s’ofereixen eines i recursos necessaris perquè les persones amb diferent capacitat intel.lectual puguin desenvolupar les seves capacitats amb autonomia personal i social.

Per la Fundació SIQUE!, aquest suport econòmic representa una empenta important per assolir les linies de treball de l’entitat. I és que en temps difícils, les inversions en tasques socials i el compromís amb les persones és motiu de satisfacció i alegria.

Posted in:

Deja una respuesta