SIQUE! AMB L’EXPOSICIÓ DE PINTURES D’ALFONS SERRA A BADALONA

El proper 18 de desembre  a les 20.30h del vespre, la Fundació SIQUE! presenta l’exposició solidària de pintures “Alf i les obsessions” del pintor Alfons Serra. L’acte tindrà lloc al local de vidre de la Plaça Pompeu Fabra i l’exposició romadrà oberta fins el 4 de gener de 2014.

Alfons Serra “Alf”, neix a Barcelona l’any 1967. Actualment te el seu taller i exposició permanent al Carrer de la LLuna, 8 de Badalona. Alf inicia els seus tempteigs artístics durant la llarga convalescència d’una malaltia. La creixent dedicació a la pintura l’empenyen a abandonar la seva vida professional i dedicar-se en exclussiva a l’art. L’Alf passa de dominar la llum i el color a desembocar en un interès per la matèria que es tradueix en teles de textura intensa i àmplies possibilitats expressives i comunicatives. Rep una gran influència de la llum i l’ambient de Barcelona que deriva en la seva característica paleta de colors i el traç amb grapa. La seva constant curiositat fa de la seva evolució una carrera vertiginosa i sorprenent, sempre marcada per la seva capacitat de fer vibrar al seu públic.                     

L’art, i més concretament la pintura, és una de les formes d’expressió que millor ajuda a entendre conceptes com ara la diferent capacitat intel·lectual. La pintura permet expressar sobre una tela blanca aquells sentiments, emocions, pensaments i idees que l’artista te, i que normalment expliquen el seu món interior o l’interpretació personal del món en el que viu.
És per això que, a SIQUE! ens agrada dir que la pintura, en certa forma, és una expressió artística que ens fa a tots iguals.

Una part dels diners de la compra de quadres anirà en forma de donatiu
a la Fundació SIQUE!

Dies: del 18 de Desembre al 4 de Gener 
Horari: de 17h a 20.30h
ENTRADA GRATUITA          

                                                   
                                             US ESPEREM!!

Posted in:

Deja una respuesta