7è Mercat Solidari per la DIFERENT CAPACITAT

La Fundació SIQUE! engega una nova edició del seu tradicional Mercat Solidari, que se celebrarà en el transcurs de les festes de maig de la ciutat de Badalona, de l’1 al 23 de maig. El Mercat Solidari té com a objectiu principal obtenir recursos necessaris per seguir desenvolupant els seus projectes i serveis i de fer realitat molts somnis dels nois, noies i famílies de SIQUE!

Durant els dies de durada del Mercat Solidari, es podràn adquirir els articles facilitats per les empreses i els comerços col.laboradors. Des d’aquí convidem a totes les empreses i comerços de Badalona a estar presents en aquest esdeveniment solidari contribuïnt amb la donació dels seus productes.
La recaptació que es faci amb la venda d’aquests articles, serà destinat a projectes d’habitatge, la construcció d’una llar-residència per a persones amb diferent capacitat intel.lectual.

Amb la valuosa col.laboració de tots, el Mercat Solidari de SIQUE! ajudarà a tirar endavant a les persones que més ens necessiten i convertir molts somnis en realitats.

Posted in:

Deja una respuesta